Ik hou van mamadag


Ik heb de schattigste kindjes van de wereld. Die me ook deze mama-dag weer verwende.
Kus kus kus
Deze zelfgemaakte ketting uit fimoklei kreeg ik als cadeautje. Prachtig! Meteen heb ik zin om er ook mee aan de slag te gaan. (Straks inkopen doen voor de knutselsessie, want enthousiast zijn we wel).
Binnenkort komt er in ons gezin nog een kleintje aan.  Vol zelfvertrouwen  dacht ik snel even een gewoon patroon aan te passen, aan mijn nieuwe vormen. Toch net iets moeilijker als ik dacht.

De Ocean dress uit de laatste La maison victor leek me geschikt (en makkelijk) om aan  te passen.
Te beginnen met mijn nieuwe maten meten ... Zo een zwangerschap haalt je even uit 'proportie'. Ik had eigenlijk geen idee welke maat nu te nemen ...
 
Het simpele 10 cm verkorten aan de bovenzijde en 10 cm verlengen aan de onderzijde ... was voor mij niet zo simpel.
 
Het rugpand paste ik aan zoals bij de June dress, want ik blijf die rug uitsnijding zo mooi vinden. (Waardoor je ook de schouders ongeveer een 2tal cm moet innemen).
 
Na vele pasbeurten, nog een beetje innemen .. ook daar nog een beetje ... euhm het lijkt toch niet helemaal te kloppen? ... vouwen aanbrengen in het voor -en achterpand om het teveel aan stof mooi weg te werken .... ook nog borstnepen stikken zodat het mooier uitkomt ... het resultaat. Het zou nog beter kunnen maar voor mij is het zo wel goed :-).Reacties

 1. Veel werk zo te lezen, maar het resultaat mag er wezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This looks incredible! Pinned and tweeted. We appreciate you taking the time to party with us. I hope to see you tonight at 7 pm.. Happy Monday! Lou Lou Girls

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Ik had de elastiek in de rug eigenlijk terug los moeten doen en wat vaster moeten stikken. Dat zou mooier aansluiten ... maar ik geef toe .... ik had echt geen zin meer :-)

   Verwijderen
 4. Je toont er in elk geval prachtig zwanger mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Euh, ik heb precies iets gemist :-). PROOOOO_FIIII_CIII_AT :-))).
  En je staat beeldig in je kleedje!!
  Binnenkort inniminikleedjes naaien , keischattig :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ma zie nu!! Dat heb ik nooit in het echt gezien... Alleeee zo mooi seg! Spijtig (toch een beetje) dat het zwanger zijn weer voorbij is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts