Noa pants van Compagnie M
Gevonden … Het perfecte alternatief … dag dag legging, dag dag strakke niet lekker-voelende-jeans …Welkom aan 'de zomerbroek waar ik al lang op wacht'.
Compagnie M heeft een nieuw patroon gemaakt en ik mocht deze mee testen
.Een gemakkelijk zittende maar toch mooie broek waar je elke keer je eigen accent aan kan geven door de speciale zakken.
Oooh die zakken .... de ene broek is nog niet tegoei klaar en je heb al inspiratie voor de volgende 5 :-).
  
 
 


 
Baby Ella / Cutie pie kreeg maatje 1 jaar en dit zit perfect. De broekpijpen zijn iets ruimer maar mijn raar bewegende, bijna kruipende baby heeft dat nodig.   Hoe doet ze dat toch met haar beentjes :-). Ook niet makkelijk hoor om de broek mooi in beeld te brengen.
Het is modelletje uit katoen (Ik dacht: dat geeft niet mee, euhmm en dat voor een baby?) maar de perfecte pasvorm maakt dat je geen schrik moet hebben ... er is voldoende plaats voor een pamper en rare beenhoudingen :-).

Tijdens het testen zijn er zoveel mooie Noa's gemaakt en weet je wat me zo opviel? Ze (Marte dus) heeft het weer gedaan, hoe ze het doet weet ik niet, maar stuk voor stuk waar ze zo zoooo Compagnie M … die zakken, een detail maar toch zo allesbepalend … zij geven net dat tikkie meer dat tikkie Compagnie M.

 
Noa is hier te koop voor maar 5 euro en hup hup als je je haast heb je nog eens 10% korting (tot 19 juni nog).
Noot voor Ella:
Lieve Ella, als je dit leest (later, zoveel later): je bent hier op de foto's bijna 11 maanden, en je hebt nog geen tanden, kruipt nog niet, slaapt nog steeds niet door maar geniet van het leven zoals het komt. Ik hoop dat je zo blijft ... niet van die tanden, ik hoop wel dat je tanden krijgt, dat je ze nu, nu je dit leest toch al hebt :-) en ik hoop ook dat je nu al kruipt, loopt, springt, rent ... en oh hemel ik hoop echt wel dat je nu doorslaapt maar ik hoop dat je zo zalig genietend op jouw tempo alles met een lach door het leven blijft gaan. Weet je wat ze zeggen over je: Dat babytje is precies altijd blij :-) Ooh cadeautje, ooh cutie pie ik ben zo blij met jou kus kus kus xxx

 
Patroon: Compagnie M - Noa pants
Stof: Vertitas, Stoffenspektakel

Reacties

 1. heel mooie broekjes en oh, wat smelt ik voor die schattige mamaliefde!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh, supermooi! En wat een leuke, aaibare foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, mooie versie!! Heel leuk gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo schattig zo een kleine Noa en misschien nog wel meer het bijbehorende kind! En zo mooi geschreven die stiekeme wens van vast willen houden aan nu, op de nacht'rust' na dan. Herkenbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supermooie broekjes! Heel leuk om jouw tekstje aan Ella te lezen :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts