Fjara tank top voor een baby en dames

 
Na het meisjespatroon van de Fjara tank top van Pienkel, was het de beurt aan de babyversie. En joepie, die mocht ik uittesten voor lieve Nienke (aka Pienkel). Ik maakte een ienie mienie Fjara voor Ella.
Een basic topje dat op 1,2,3 in elkaar zit met een verrassend rugpand. Ideaal voor zonnige dagen, als je het bodyke kan uitlaten. Dat is zo leuk aan testen, je verkent hetgene waar je misschien zelf niet meteen voor had gekozen.
Het is een hele andere stijl als ik gewoon ben, mijn sporty Ella, maar ik vind het wel leuk.Ella ging me voor en  ik doe haar na.
 

En nog eens een joepie, ik mocht een beetje later de damesversie van Fjara uittesten. Het was weer een leuk proces, dat testen. Je krijgt een blik achter de schermen van hoe zo een patroon nu juist in elkaar zit en hoe het  tot stand komt.
Ik koos voor mijn Fjara, een effen tricot. Zie je liever bedrukke tricots, mijn medetesters maakte prachtexemplaren.  Nienke maakte een heel mooi overzicht van de Fjara's van alle testers.

"Het patroon is gemaakt voor tricot. Het heeft een smalle pasvorm en hoort vrij lang te zijn, ongeveer op heuphoogte. De achterkant heeft de klassieke racerback-belijning. Hals en armsgaten zijn afgewerkt met boordjes. "


Wil je een exemplaar van het patroon aanschaffen? Ga dan naar Pienkel's shop en vergeet vooral niet om de kortingscode FJARALADIES30 te gebruiken, voor 30% korting op alles in haar winkeltje, geldig t/m woensdag 10 augustus! De normale prijs voor een los patroon is €6,- (exclusief BTW, voor die regio’s waar dat geldt), een bundel van de kinder- en de damesversie kost – vóór aftrek van de korting – €10,- (weer exclusief BTW). Het patroon is een digitale download, dus je kan het patroon na betaling meteen gebruiken. De digitale bestanden bestaan uit één e-book met alle informatie, stap voor stap instructies met foto’s en de patroondelen om thuis uit te printen. Daarnaast is er één bestand met de patroondelen op A0-formaat, om bij een copyshop uit te laten printen.

De baby fjara kan je gratis  hier krijgen,  via de nieuwsbrief van pienkel.com.


xxx

Reacties

 1. Een prachtig setje tops, heel veel dank voor je geweldige hulp! Erg blij mee! xN

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! En dat prutske... Om op te eten...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb mij al een paar keer moeten inhouden of ik had ze opgegeten :-)

   Verwijderen
 3. Hoezeer ik ook fan ben van drukke prints, deze 'eenvoudige' versie weet ik wel te smaken. Sterker nog, ik vind ze prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bloos, bloos. ik vind de andere versies ook heel mooi maar zelf doe ik dat niet aan. Ik vind het nu een perfect basic topje met toch een leuk accent.

   Verwijderen
 4. Heel mooi! Nu wil ik ook zo'n mooi uni exemplaar....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh! Wat een heerlijk topje voor je kleintje <3 .
  Zo'n 'sobere' versie vind ik ook schoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk! 't lijkt me echt een tof patroontje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is het ook, alleen jammer, ik denk niet dat jouw buikje er nog in geraakt ;-)

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts