Polina dress met give awayIk zag er een mogelijk communiekleedje in voor mijn Roos.  Nog een 2 tal maanden en het is hier bij de helden groot feest… oh ja mijn Roos zal stralen op haar dag. Sinds een tijdje doen mijn ogen een check up bij elk meisjeskleedje: radar communiekleed in volle actie.
Olga van Coffee + thread patterns deed een testoproep voor haar nieuwste patroon de Polina dress. Ik zag een cirkelrok … ik zag ruffles … check mogelijk communiekleedje. En oh zo blij was ik dat ik gekozen werd om te mogen testen.

Het liep toch een beetje anders… neen tegenwoordig doen peuters hun 1ste communie nog niet. De cutie op de foto is mijn mini dochter. Ik testte de Polina voor haar. Een specialist zou ik mezelf niet noemen, maar de afgelopen periode heb ik toch wel al wat kleine kleedjes getest en merk ik op de verhoudingen voor die kleinere maten toch wat anders zijn. Maar Polina doorstond haar testfase … en kijk … wat een schattig romantisch kleedje het is geworden. Cutie pie Ella maakt het prinsessengehalte helemaal af.

Je kan kiezen tussen 2 versies … met cirkelrok of rimpelrok. Met lange of kraag ruffles.
Zelf was ik niet onmiddellijk fan van de ruffleskraag maar nu vind hem wel de leukste.

Oh ja om het communieverhaal verder te schrijven … mijn radar is ondertussen een andere weg ingegaan … of het de eindpiste zal zijn daar ben ik even benieuwd naar. Mijn radar leidt een eigen leven en ik kan hem niet volgen.
Goed nieuws, nog tot dinsdag 21 maart kan je het patroon  hier kopen met 10% korting. Maak je lid van de Coffee and thread groep en je ziet de code.

En nog eens goed nieuws, je kan ook nog stof winnen van Cotton and Steel. Gewoon even meedoen met deze  rafflecopter. 
Veel succes!

a Rafflecopter giveaway

Reacties

 1. Hoe schattig! En chapeau voor jou stressbestendigheid, dat jij nog moet beginnen aan het communiekleed.
  Vorig jaar deze tijd was ik bijna klaar, en liep ik nog stijf van de stress - bij wijze van spreken natuurlijk :-) Ik ben heel benieuwd wat het uiteindelijk wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeg, tijd zat nog voor dat communiekleedje! Ik was vorig jaar rond deze tijd ook nog niet aan een testversie of zelfs maar beslissing qua patroon toe!
  Dit kleedje is superschattig bij jouw prinsesje (maar als ik heel eerlijk mag zijn, zou mijn radar patroongewijs ook een andere kant op gaan, al is dat helemaal persoonlijk natuurlijk).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Om te smelten, jouw kleine meid in haar Polina! Heel mooi deze zacht roze jurk. Ben benieuwd wat de communie outfit gaat worden...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een snoezie! Om op te vreten zelfs! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zo schattig, deze kleine prinses! Een heel leuk kleedje geworden, en zo een schoon prutske! Benieuwd naar je verdere plannen zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan blijven lezen en kijken op jouw blogje... Je mag blinken hoor! Héél hard blinken :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts