maandag 11 juni 2018

Dolores ...De echt prachtige ... echt ongelooflijk prachtige strepenstof van Laurence uit de collectie van About blue fabrics werd hier bij mij de  Dolores uit La Maison Victor. Zo een mooie stof wou ik voor mezelf houden ... sorry kindjes ....
Maar .... ik had nog een stukje over .... dus 1 van de mini's is de gelukkige om ook 'iets' uit die Blanchestrepen te krijgen. Dat 'iets' toon ik graag op vrijdag ....Misschien al en tipje van de sluier? Iris van Oekeboeleke haar nieuwe patroon heeft er wel mee te maken.

Maar terug naar mijn strepenDolores ... Bij mijn midi rok werden de rimpels plooien, ik vind dat met een katoenenstof mooier/slanker vallen. Ook werd hij iets korter als het patroon.
Ik heb iets met oude knopen, ... dus uit de knopenpotten werden 3 glazenbollen geplukt .... aangevuld met blinkende platte marmerachtige knopen .... Niet allemaal hetzelfde ... daar hou ik wel van. Ik vraag me ook steeds af ... welk verhaal die knopen met zich meedragen. In ieder geval zijn ze nu aan een nieuw mooi hoofdstuk begonnen.Zo blij ben ik met de keuze om de strepenstof voor mezelf te gebruiken, want de liefde voor mijn rok is groot, heel groot :-)


3 opmerkingen:

  1. Zo mooi! Ik wou dat ik het ook durfde, die midi-rok. Ik ben nog niet helemaal over de streep, wat mezelf betreft :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooi! Sinds kort ben ik ook fan van de midi-rokken :)

    BeantwoordenVerwijderen