Toni en Tara


Hij is er! Het nieuwe magazine ‘Fibre Mood’ met 12 naaipatronen voor hem, haar en voor de kleintjes. En ook nog eens 4 breipatronen.

De patronen in preview kunnen bekijken en ook nog eens 1tje er uit mogen kiezen om te maken, ja, dat geluk had ik.
Heel veel liefde voor Constance, de salopette. Dat staat nu eens echt al voor de eeuwigheid op mijn verlanglijstje maar de zoveel tijd had ik niet, dus werd Toni gekozen. Een gemakkelijk jurk met raglan mouwen in tricot.

Ik maakte maat S, een maat kleiner als voorgeschreven want een oversized model heeft al snel het risico om er als een zak uit te zien πŸ˜‰ en dat willen we niet πŸ˜‰.

Veel complimenten krijgt Toni van mij, ik moest amper een aanpassing doen (de schoudernaden stikte ik wat anders) en op een paar uurtjes was ze klaar.

Ook al ben ik ze niet gewoon, die raglan mouwen, toch gaf ik ze extra aandacht door een roze paspel.

Dat is nog niet alles … ik kreeg ook het breipatroon van Tara. Een eenvoudig breipatroon, uit 2 panden, gemaakt in de tricot steek. Met als enige ervaring, een babypull voor Ella in een rechte steek, startte ik aan mijn eerste echte trui.

Breien … breien … breien om hem op tijd af te krijgen. Snel ging het niet, meerderen, steken afhalen (omdat ik rare dingen deed) hielpen niet echt om de deadline te halen. Mijn mama en de Nederlandse YouTube dames (mijn favoriet is de handwerkjuf.nl πŸ˜‰ ) waren steeds de hulplijn.
Bijna is hij af … echt bijna maar nog niet helemaal πŸ˜‰. Maar ik ben wel alvast echt fier ben ik op mijn Tara. Voor iedereen die nu denkt, ik wou dat ik ook kon breien … Tara is het ideale patroon om er aan te beginnen.
Reacties

  1. Twee mooie stukken. Fan van je Toni in combinatie met het riempje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het mooiste aan Toni vind ik net die raglanmouwen ;). Staat je in ieder geval prima, dit jurkje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi gemaakt! Dat paspeltje is erg leuk gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts