Odeline en Madeline
Roos (mijn dochter van 9 jaar) volgde deze zomer enkele naaiworkshops. Wat ik niet kan, waar ik het geduld niet voor heb werd haar piekfijn uitgelegd met prachtcreaties tot gevolg…. Ja, ze heeft de smaak te pakken, de naaimicrobe zit in haar 😊 …
 
En nu ….  zitten wij in het weekend samen aan de naaitafel en ik geniet, sorry WIJ genieten! Samen stoffen uitkiezen, kijken welke patronen mooi zijn …. Maar het mag wel allemaal niet te lang duren …. En geduld voor een fijne afwerking is er wel niet …. Roos blijft natuurlijk wel Roos hé.  
Ik mocht mee het allernieuwste patroon Odeline van Iris uittesten. Samen met dit patroon komt er gratis een overgooirokjespatroon bij. Madeline, en net die Madeline leek mij perfect om Roos zelf te laten maken.
Met mini hulp van mama maakte ze 2 Madelines, 1tje voor haar en 1tje voor kleine zus. Normaal gezien zijn de linten smaller, maar dat zou te moeilijk zijn voor Roos (of lees misschien beter, te veel precisie vragen en te veel tijd in beslag nemen. Het moet wel vooruit gaan 😉).
 Ook de  knopen knutselde we zelf met  onze laatste restjes Lotte Martens stof.
 
Odeline, die mooie Odeline …. Zoals we gewoon zijn van Iris, weer een lief romantische blouse/jurk met tal van opties ;… samen met de meest mooi geïllustreerde handleiding.


 Mijn lieve Ella, draagt een Odeline, maatje 104 (al zou 98 ook goed geweest zijn), met horizontale ruffles en lange pofmouwen.

XXX


Reacties

Populaire posts