Mooie momenten


Alles ging hier in een mega trein vooruit de afgelopen maanden …. Zo een trein die ik amper kon volgen …. Waar ik af en toe aanhing, ook wel eens afviel en vooral niet achter het stuur zat 😊!

Maar de zon van de zomervakantie bracht ook tijd en wat rust mee … tijd om te vertellen  dat wij ook  feest vierde! Mijn allerliefste baby van 12 jaar deed zijn vormsel. Geen zelfgemaakte kleren voor het feestbeest wel voor zijn kleine zus en mama (That’s me ;-)).

Ik liet me wel gaan in het personaliseren van het hele feest . En naar goeie gewoonte hielp Smartphoto me hiermee. Een aanrader voor wie geen tijd heeft 😉.Waar beginnen we …. Bij kleine lieve Ella,

 

 

 

 

 
Dat lief ding kreeg  het Rondajurkje van de (ondertussen) voorlaatste La maison victor


Geen aanpassingen, enkel werd het iets langer als voorzien.


Voor mezelf maakte ik een maxidress uit een prachtig stofje van Maan, van Mondepot en de Josytop van Fibremood.Een feest voor een 12 jarige jongen maken  is echt niet eenvoudig. Het thema werd hamburger 😊!
 Als kind had ik zo een communie album (zo eentje met een schattig romantisch meisje met een bloemetje ;-, zo eentje zoals jij er waarschijnlijk ook 1 had (tenminste als jouw leeftijd start met een 3 of 4 ;-), want dat waren ook de enige die bestonden :-). Zo een dik boek met ingeplakte foto's. Uren maar echt uren heb ik daar ingekeken. Door dat album kan ik precies nog heel mijn eigen communie herinneren.
Want dat is wat foto's doen .... de herinnering levend houden.  Vasthouden want ons geheugen niet kan  ...
Mooie momenten voor altijd in je leven houden.
En dat mis ik tegenwoordig wel ... ik heb miljoenen foto's maar ze staan allemaal op de pc en daarom bekijken we ze ook minder.  Mijn ouders trokken amper foto's maar de foto's die zij hadden heb ik wel meer bekeken als de miljoenen foto's van nu.

Het was echt een mooie dag , die dag van Cisse… en om deze voor eeuwig mooi te herinneren maakte ik een fotoboek van de dag. Beetje naar analogie van mijn communie album van vroeger, maar dan iets moderner :-)! Echt mega simpel via Smartphoto … het duurt niet langer als enkele minuten (ik laat de website zelf de volgorde kiezen 😉 … oké dan staan ze misschien niet op volgorde van de dag, maar ik heb echt geen tijd en zin om hier meer tijd aan te besteden 😊. Sorry voor de reclame, maar ik ben echt fan.
Een paar foto's heb ik laten afdrukken en zo ben ik begonnen aan onze levensmuur ... een muur met enkele foto's ... mooie momenten uit ons leven om nooit te vergeten.


 

Reacties

Populaire posts