Mijn lieve Ella Bella …
 
Ik schrijf niet meer ‘dag mijn lieve baby Ella’, zoals ik je zo lang noemde …. Jij bent mijn derde kindje, mijn laatste kindje …. Ik wou jou graag als  ‘babytje’ lang bij me houden …  maar jij laat dat niet toe… jij wilt de wereld in … misschien enkel tijdens de eerste minuten van de dag, als je nog warm bij me in bed komt gekropen voor een knuffel …. 3 minuten maximum en dan ben je helemaal jezelf.
Sterk in je schoenen met een pittig kantje, klaar om te leren, en geen minuut van de dag te missenslim, vol woorden de hele dag lang, lief, creatief, zot van je broer en zus, een echt buiten kind.
 
Oh lieve Ella, opeens ben je al 4 jaar, opeens ben je een echt kindje ….. en ik wil dat de tijd stopt. Ik heb zo bewust genoten en stil gestaan bij elke dag van jouw leven …. Zo dankbaar dat jij er nog bij kwam …; maar opeens heeft die tijd ons toch weer ingehaald  ….
Heel even heb ik de tijd stil gezegd. En zijn wij op samen op vakantie geweest. 5 dagen wij ….
5 genieten van het pracht kindje dat je bent.
Nu tikt de tijd weer verder, vlieg ik er weer door heen met mijn 4 helden rond me …. Ik zou het niet anders willen.

 
 
  

Tijdens onze tijd alleen trok ik ook enkele foto’s van haar nieuwste kleedje May – Belle. Het laatste patroon van Iris. Dat ik fan ben van haar romantische ontwerpen kan je hier al lezen … en zoals ik ooit al schreef … zij haalt in mij de beste naar boven.

 
Ik ben zo fan de grote zakken … zo bijzonder dat deze zakken het kleedje net zo speciaal maken ….
Meer lezen over dit patroon, via deze link ben je helemaal mee: May-belle.


Als stof koos ik voor een zalm roze linnen viscose  van Fabrik Unik... zo een mooie kleur ... zo mooi dat ze zelfs een koper rosse schijn geeft aan Ella haar haartjes.

 

 
 


Patroon: Iris may
Stof: Fabrikunik

 

Reacties

  1. Oh heel leuk zo'n momentjes alleen met één van de kinderen hè! Prachtig jurkje ook, ze staat er super mee, ook door die kleur!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts