woensdag 20 december 2017

Janne, de feestjurk - Compagnie MOh zo blij was ik om nog eens een jurk van Compagnie M te mogen testen. Tussen al die mooie  breitruien tekende Marte (samen met Leentje) de Janne jurk. 
Ik was een beetje vergeten hoe mooi mijn mini met een A-lijnjurk staat. De laatste tijd kreeg ze vooral tricotkleedjes met veel fronsen (Eloise jurk, Feliz, Sientje ....) .

Vaak nemen de zakken een speciale rol op zich in de Compagnie M patronen ... Dat doen ze nu ook, ze zitten verstopt in de strakke lijnen van het voorpand. 
 De omgekeerde, grote kraag maakt Janne helemaal feestelijk 
(zonder dat hij in de weg zit voor een 2-jarige ;-).

Ik maakte maatje 2 jaar voor mijn Ella in een niet rekbaar sponsje. Je kan kiezen voor geen mouwen, zoals ik, met een kleine mouw of een Louisa mouw ...Dat is zo leuk aan de Compagnie M patronen dat je mixen matchen :-) met elkaar.
Heb je niet veel tijd meer en wil je toch graag dat je meisje nog een mooie feestjurk heeft, klik klik dan verder naar hier en geniet nog van een 10% korting met deze code:'letssparkle' .
xxx


Als je hier af en toe meeleest dan zal het je misschien opgevallen zijn dat Ella echt volledig baby af is en een meisje is geworden :-) ... 
Hieronder een klein (in Compagnie M kleertjes) overzicht :-).12 opmerkingen:

 1. Fan van kleedje en schattige dochter! 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat hij erg mooi en feestelijk. Dat kleurtje staat ook zo goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Ik dacht het niet meteen maar die kleur staat haar zo mooi.

   Verwijderen
 3. Vanaf dag één een plaatsje in mijn hart gekregen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ging net schrijven: wat een prinsesje is ze geworden! Die kleur is prachtig bij haar haren; ze doet mij zelfs wat denken aan één van de kindmodelletjes uit de F&G-catalogus :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Soms heeft ze zo een verborgen rosse gloed over haar haren, en die kleur van stof tovert die weer. Ik heb een paar maanden bijna geen foto's genomen, ik verschoot echt bij het zien van deze ... en ook ontroering ... blij dat ik terug foto's aan het nemen ben :-)

   Verwijderen
 5. Wat een prinsesje in haar mooie jurkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helemaal fan van deze. Ze staat idd super mooi met dat kleurtje

  BeantwoordenVerwijderen