donderdag 28 december 2017

Rocco voor kleine meisjes

 Rocco, het nieuwste patroon (sweater en sweatpants)  van Zonen 09 ... het klinkt wel een beetje jongensachtig ... niet? En toch maakte ik met dit patroon een mega meisjes outfit! Die Rocco is er dus niet enkel voor die hippe, comfy looking tiener in zijn los zittende sweatpants met matching sweater ... neen neen ook voor hippe, comfy, girly mini meisjes :-).

Maatje 92 maakte ik voor Ella, haar sweater in een oh zachte teddy met bijhorende glitterboordstof. Deze cute teddy kan je vinden bij Fabrik Unik. Trouwens niet de enige parel die ik daar kocht .... wow wow wow zoveel mooie stoffen!!!

Voor de sweatpants knipte ik eindelijk in de mooie Corax jersey van Lotte Martens die hier al veel te lang lag te wachten. Maar wachten wordt beloond, eindelijk vonden ze elkaar, wat een match!Rocco past perfect voor Ella, dus kreeg ze nog eentje ... deze keer geen zachte cutie maar wel een sporty cutie :-), dankzij de nieuwste SYAS-collectie.


Ken je Rocco nog niet? Maak dan zeker eens kennis met het hem. Het patroon, een sweater en sweatpants, die elk in een paar versies kunnen worden gemaakt. Rocco is er in kindermaten, vanaf maatje 2 jaar, tienermaten en mannenmaten. Zoals we gewoon zijn van Zonen 09 is er ook nu de meest perfecte handleiding voorzien.
 Meer uitleg, meer foto's, meer inspiratie kan je * HIER * vinden.

xxx

8 opmerkingen:

 1. Superleuk! Hier kreeg ik de Rocco bundel als kerstcadeau dus ik ben vol verwachting :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een schatje!!
  het is een mooie collectie die je daar naaide

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik smelt hier helemaal! Zo ontzettend mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zalige outfits, ik voel het knuffelgehalte tot hier! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen