Mabel rok met glitterHet intrigeert me ... ik kijk er stiekem naar ... denk er over na ... Hoe anderen nu eigenlijk een  rok dragen. Met hoe, bedoel ik, waar ergens is de bovenkant van die rok: in de taille, op de heupen, ergens tussen in ... ? Om het proces nog een beetje ingewikkelder te maken, nog een extra vraagstuk: hoe draag je je bloesje op een rok? Ik ben niet opgegroeid met de gewoonte van een bloesje in je rok of broek te steken .... al vind ik mooi bij anderen, bij mezelf voelt het vreemd aan.


Zware opmetingen en ernstige aanpassingen werden er aan de Mabel rok gedaan om hem toch maar niet in de taille te moeten dragen. In de spiegel kijkend kwam ik  tot de vaststelling: ik draag mijn rokken op mijn breedste punt, mijn heupen ... en neen dan ben je niet bezig met je zelf te flateren.
Voorzichtig werd Mabel wat hoger getrokken ... ik kon er nu echt niet meer rond heen ... een rok in je taille dragen is mooier en neen eigenlijk echt niet vreemd. 
Om het dan maar helemaal af te maken: 
whoo whoo met het bloesje er in!!!


Voor jullie waarschijnlijk weinig bijzonder, voor mij een mijlpaal. Een tip voor al die andere achterblijvers, probeer het maar eens ;-).


Bij Fabrik Unik vond ik deze prachtige brokaatstof. De kleur is moeilijk vast te leggen op foto. Goud en dan weer meer bruin maar altijd met een blauwe ondertoon (die zich niet laat zien op foto).
Goed nieuws, als je deze stof ook mooi vindt, ze is momenteel in solden :-).


Patroon: Mabel rok - La Maison Victor editie sept-okt 2016
Stof: Brokaatstof - Fabrik Unik

Reacties

  1. Prachtig stofje. Je inzet werd beloond 😍
    Ik draag steeds het bovebstuk in mijn rok mar dan laat ik het losjes 'bloezen'

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Staat je inderdaad goed! Ik heb het nog niet gedurfd. Mijn babybuik moet eerst weg vrees ik. Denk ook dat ik eerst eens zo een rok in de winkel pas voor ik er een mooi stofje voor kapot knip :-)
    Je overtuigd me wel om het eens te proberen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts